Virtual tours voor makelaars

Virtual Tours: de volgende stap voor makelaars

Share on twitter
Share on linkedin

Verkopers willen de mooiste presentaties van hun woning. Kopers stellen juist steeds hogere eisen, ook door hetgeen ze op andere gebieden online ervaren. Daarom lijkt de traditionele fotografie, hoe mooi en vakkundig gemaakt en gepresenteerd, zijn langste tijd te hebben gehad.

Ons inziens zijn Virtual Tours het beste antwoord hierop: prachtige virtual reality presentaties met HD 360-fotografie en 4K video, toegankelijk vanaf elk platform.

Virtual Tours presenteert het huis of appartement op z’n mooist

Met een virtual tour ‘beweeg’ je je door het pand vanaf je desktop computer, je iPad, je mobiele telefoon of met je VR bril. Van kamer naar kamer, door de tuin, ook een mooi drone shot: het pand presenteert zich op z’n mooist en je krijgt een bijna 100% compleet beeld. Toegankelijk voor iedereen, dus niet alleen de nog kleine groep die nu al een VR-bril heeft.

De voordelen voor de makelaar zijn evident: alleen de echt serieuze kopers blijven over, dus veel efficiënter. De verkopende partij kan zijn object beter marketen en de koper kan van waar ook ter wereld het pand bekijken en een betere beslissing nemen.

The Amsterdam VR Company is de eerste in Nederland die deze Virtual Tours aanbiedt. De resultaten in America, waar vooral makelaars in het luxe segment dit gebruiken, zijn enorm positief. Wij geven graag een demo van dit innovatieve systeem en je hiervoor contact opnemen met Johan Jongkind (+31 6 34989250).

 

nl_NLNederlands

Graag contact?