Momo restaurant - Private dining styling

The Momo – Private dining op z’n mooist in Amsterdam

Share on twitter
Share on linkedin

De Momo en The Duchess zijn twee exclusieve restaurants in Amsterdam, behorende tot de succesvolle Entourage Group. Ze combineren een fantastische keuken met een inspirerende, internationale ambiance.

Hun nieuwste initiatief is twee exclusieve Private Dining ruimtes die helemaal gestyled kunnen worden naar de wensen van de gast. Om de ruimtes en de styling in hun volle glorie te tonen, is ervoor gekozen om de verschillende settings middels 360-fotografie te presenteren.

Inspirerend en aspiratief

Op deze manier heeft de potentiële klant een perfect beeld wat er mogelijk is. De verschillende settings zijn te bekijken via de navigatie buttons aan de onderkant van het beeld. 

Extra informatie over de locatie is verwerkt in de icoontjes aan de zijkant. Op deze manier is er veel storytelling mogelijk in een Virtual Tour.

Momo restaurant 360-presentatie - private Dining Room
Momo restaurant - Private Dining in Xmas setting

Prachtige styling

De prachtige styling is verzorgd door My Greatest Party (link). Hella Huizinga en haar team zijn echt supervakmensen. In zeer korte tijd toverden zij de ruimtes om van een formele setting in een prachtig thematisch geheel.

The Duchess 360-presentatie - Private Dining Room (party-setting)
The Duchess 360-presentatie - Private Dining Room (party-setting)

360-presentaties

Klik hier om de 360-presentatie van de Private Dining van de Momo te zien en hier voor die van The Duchess.

nl_NLNederlands

Graag contact?