KLM Royal Dutch Airlines virtual reality

KLM Royal Dutch Airlines – Schiphol VR Tour

Share on twitter
Share on linkedin

Alles weten over Schiphol

Met service centers in plaatsen als Manilla, Singapore, Mauritius etc. is het voor KLM onmogelijk om al haar medewerkers (en van bedrijven die ingehuurd worden) een goede rondleiding te geven op Amsterdam Airport Schiphol.

Virtual Reality Tour

Met deze Virtual Reality Tour kan iedereen nu wel Schiphol ‘bezoeken’. Dit is een belangrijk onderdeel van het intensieve inwerkprogramma voor duizenden medewerkers wereldwijd.

Niet alleen kunnen ze rondkijken maar ze worden uitgebreid geïnformeerd over alle services en procedures die er zijn: van inchecken tot Special Assistance tot de prachtige Crown Lounges … alles komt aan bod.

KLM Schiphol VR Tour
Met de KLM Schiphol VR Tour geven we alle medewerkers van KLM en ingehuurde bedrijven (wereldwijd) een rondleiding en informeren wij hen over alle faciliteiten en services die hier worden aangeboden.

Gamification

Een bewezen leermethode is leren d.m.v. ‘gamification’. Gebruikers worden uitgedaagd om een ‘Schiphol Master‘ te worden en moeten daarvoor gedurende de rondleiding allerlei vragen beantwoorden. De scores worden op lokaal en wereldwijd niveau bijgehouden en KLM reikt aan het einde van het jaar een aantal leuke prijzen uit.

Toegankelijk op alle platformen

Een belangrijke overweging bij de keuze voor ons systeem was de brede inzetbaarheid. Ook deze Virtual Tour beperkt zich niet tot de VR brillen. Ze is toegankelijk via desktop, laptop, tablet, mobiele telefoon, en uiteraard ook de VR bril.

Virtual Reality Tour - KLM
De KLM Schiphol VR Tour is toegankelijk op alle platformen. Dit verhoogt zowel het gebruik als de acceptatie.
nl_NLNederlands

Graag contact?